На все воля Бога...

Олег Недилько
Добро чи зло.
На все  Воля Бога.
Життя чи смерть.
На все  Воля Бога.
Світ чи тьма.
На все Воля Бога.

Зірка в темряві палає, промінь випуска,
Донеслася Воля Бога, Землю обійма.
Зародилась Людина,
Творець вдихнув в її Життя.
Закружила душа з духом,
заплели Життя.
На все Воля Бога.

На світ божий їде Дитина
Розумом повна та не зна,
На що чекати, світло там чи тьма.
Брати й  сестри там чекають,
Все поняв в житті.
Намагаються зробити краще ніж собі.
На все Воля Бога.

Може людям треба Розум,
Встигнуть зрозуміть,
Що є біле, що є чорне,
Що за чим стоїть.
«Я є початок, Я є кінець», - сказав Творець.
А від початку до кінця, то є життя.
На все Воля Бога.

Життя – дорога нескінченна,
Душі та духа вічна благодать,
Крокують разом по життю натхнено,
Бажая на Землі гармонії сприяти,
Покликавши Людину до Життя.
І тількі Господу рішати, кому й коли кінці віддати.
На все Воля Бога.

Нам Всевишнім надана Віра одна – Віра в Бога.
Та поділили її ми сповна.
Створити гармонію як не вдалось, то понеслось.
Хто вірить так, хто вірить сяк, а в результаті аж ніяк.
Перетворили Віру в Хліб і заробляють хто як зміг.
Та Віра в Бога є одна, бо Бог один дає Життя.
На все Воля Бога.

Нам Всевишнім надана Надія одна – Надія на Бога.
Надія на Віру, на щастя жити, творити, любити,
Та все пусте, якщо Віри одної нема - Душа пуста,
Нерадісне Душі життя, Дух заблукав у сутінках тьми,   
Занедбані його творіння,  любов його без Душі брудна,
Та Надія на Бога є одна бо Бог один дає Життя.
На все Воля Бога.

Нам Всевишнім надана Любов одна – Любов до Бога.
Творця любити нам дано, бо Бог опікуєця нами,
Як ми своїми діточками, для них все в світі творимо,
Та творено всьому своє, бо Віри однієї немає,
Надію теплимо на себе, Любов’ю тішимо себе,
Та Розум і Дуща – усе здолають, бо Богом дані. 
На все Воля Бога.
               
                жовтень 2013 року