Котам подобаeться Море

Катерина Жебровська
Котам подобається Море,
Що вигинає в Небо спинку,
Що колисає ніжно зорі,
І пестить берег безупинку…

Коти і Море – славне братство…
Земне взаєморозуміння –
То з Вітром весело погратись,
То заспівати разом пісню…

Коти, мрійливі від природи,
Знаходять з Морем спільну мову,
І в дощ, і в Сонячну погоду
Радіють плескоту Морському…

Смугасто, наче шерсть Котяча,
Накочують на берег хвилі…
В Котах живе Моряцька вдача,
Муркоче Море на дозвіллі…

Коти подобаються Морю…
Коти і Море, наче діти,
Бувають штилі, навіть шторми,
Стихають Сонечком пригріті…

20.08.2015 Історію розказав Чайник Насті Calaka