Або Вода, або Земля, або Повiтря

Катерина Жебровська
Або Вода, або Земля, або Повітря…
Все – у мені…
Усе це – Я…
Хіба ж не видно?

Горить Вогонь… І злука з ним –
Пекельні муки…
Яскравий Місяць у вікні…
Чарівні звуки…

Несамовитість, що тобі
До Тиші в серці?
Згасають зорі в вишині
І у джерельці…

Або удвох, або сама
Гукаю Вітер…
Тримаю тіло, як коня,
Тягну повіддя…

Засвітить Сонечко Зорю –
Я оживаю…
Чи ще віддам себе Вогню?
Ні, не вгадаю…

07.10.2015