А я тобою, любий, п яна...

Виктория Гребенюк Роженкова
Весела ніч сьогодні в нас,
І зупинився, мабуть час...
Чарівне небо, безліч зір,-
Твої уста немов зефір...

Солодкі, пристрасні, жагучі,
Із смаком меду та ванілі...
А очі щирі і блискучі,-
Рішучі, трепетні, і смілі...

Ти моя радість, моє небо,
Мені так жарко біля тебе
Ця нічка тепла і духмяна,
А я тобою, любий, п'яна...
21 02 2016 р
Вікторія Р