Ще лiто-лiтечко трива...

Вячеслав Романовський
      
Ще літо-літечко трива,
І пахне скошена трава,
І золотіє-стигне диня,
І у лапатім огудинні
Гарбуз –
              городу голова.

І вихваля на всі лади
День
             щедрі ягоди, плоди
І цвіт, де кожна квітка – гожа
Й на тебе невимовно схожа,
Немов дві крапельки води.

Ще сонях око веселить,
І не літає срібна нить,
А зве річкова  прохолода –
І там твоя розкішна врода
Захоплену спиняє мить…

21.06.2016.