Первый полёт

Светлана Маярчак Крыжановская
ПЕРШИЙ ПОЛІТ

Летимо! Невже ми у небі!
Ледь видніють дахи будинків.
За вікном - все густіші хмари,
Перехоплює дух на хвилинку.

Неймовірно: круті горизонти,
Чудернацькі картини із хмар!
Наче янголи ми, вірчуваєм, поряд -
Безліч білявих примар.

Й лише усміхнена стюардеса
Повертає в реальне життя:
"Пристебнися, прошу, принцесо!" -
Так говорить до мого дитя.

Та малій ніяк не сидиться,
Бо дивує усе навкруги!
"Мамо, а бува нам не сниться
Ця краса? Ану ущипни!"

1.06.2016.

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький

ID: 673777

дата надходження: 22.06.2016 09:41:18
© автор: Світлана Крижановська