Зiйде весняна повiнь злив

Валентина Степанишина
. . .
Зiйде весняна повiнь злив,
i лiта райдуга неждано
збiжить до жовтолистих днiв,
як кадри у вiкнi екрана.

Суху траву коло мiстка
штрихну блискучим черевичком.
Я на кохання не швидка, -
воно не є для мене звичка.

Нехай безхмарнiсть тихих днiв
менi на серце дивом ляже.
Зачарувати так зумiв
якими чарами, не скажеш?..
                2016 р.