Ви проходите повз?! Як же можна

Катерина Жебровська
Ви проходите повз?! Як же можна
Повз пройти й не побачити Казку,
Не дослухатись Вічності слова,
Що влучає у серце щоразу?

Тиша мовить і Води муркочуть…
І Повітря наспівує ніжно…
Й полум’яний Вогонь – то шепоче,
То тріщить, прикидаючись хижим…

Птах цвірінькає, тьохкає, квилить…
Кіт байками й собі витинає…
Й Капелюшок крислатий мрійливий
Оповідки на криса складає…

Все говорить, пронизане Світлом, –
Небо, Сонце, Земля, Зорі, Місяць…
Кожен щирий Свідомості Витвір
Промовляє Казками барвисто…

Всесвіт має і колір, і мову,
І звучить повсякчас розмаїттям…
Не проходьте повз голос Любові,
Повз Казки, що Любов’ю повиті…

25.08.2015 Історію розказали персонажі Насті Calaka