Хмари рожевi

Катерина Жебровська
Хмари рожеві…
Сонце червоне…
Тиша дзвенить навкруги…
Місяць неповний…
Небо бездонне…
Човен пливе по воді…

Високо крила…
Пара… Назустріч
Ще одна пара летить…
Вічність промовчить
Про нерозлучність
Й згорнеться в серці у Мить…

Вечір мрійливий…
Спокій… Свобода…
Радість живе на Землі…
Як же чудово!
Так! Насолода –
Сонце вітати в Душі…

24.08.2015