Пiсня рiка самотностi речка одиночества

Владимир Туленко
ПІСНЯ «Ріка самотності»

Музика - ?????
Слова Володимир Туленко


Моє кохання більше не співа,
Воно в буденності зачахло чагаринні,
І все, що залишилось мені нині,
Лиш сподіватись на якісь дива!

Любов – отрута, бо любов вбива,
Коли не можуть бути поруч двоє.
Чому ти мила моя не зімною?
Чому тепла і влітку нам нема?


Приспів:
Ріка самотності між нами протіка,
Вона стрімка, та звивиста й терниста,
Вона солона, як ропа гірка,
Холодна, як із мармура намисто!

Вона солона, як ропа гірка,
Холодна, як із мармура намисто!


У морі щастя плескалися ми,
Я ніжно цілував казкові очі,
І не забув я пестощі дівочі,
Ні серед літа, ні серед зими.

Та наше море пересохло вмить,
Кудись любов сховалась за лаштунки,
Підозри й ревнощі, й зів’ялі поцілуки.
Й ріка самотності уже для нас біжить.

Приспів:
Ріка самотності між нами протіка,
Вона стрімка та звивиста й терниста,
Вона солона, як ропа гірка,
Холодна, як із мармура намисто!

Вона солона, як ропа гірка,
Холодна, як із мармура намисто!

Вона солона, як ропа гірка,
Холодна, як із мармура намисто!