Гори Карпат

Оксана Майданська
  Торкаються до неба високі гори,
  Зазеленілися над ними полонини.
  Приходять сотні кілометрів люди,
  І задивляються у ці прикрасні види.
               22.06.16.       О.М.       !6:00