Сiднички Нiжки Плечi. Вушка

Катерина Жебровська
Сіднички… Ніжки… Плечі… Вушка…
І молодички, й дівчуки…
Спіднички… Сукеньки та брючки…
Нащадки Божі на Землі…

Пливуть, крокують, чимчикують
Дива – розкуті, запальні…
Несуть себе, летять, танцюють,
Радіють іншим і собі…

Світи бажань, думок, уявлень,
Заплутані в спекотних днях…
Вервечки підсвідомих зваблень…
Жіночність в мареннях, у снах…

21.06.2016