Пiсня життя прожить не поле перейти

Владимир Туленко
ПІСНЯ: «Життя прожить – не поле перейти»

 

Музика: ?????

Слова: Володимир Туленко

 

ПРИСПІВ:

Життя прожить – не поле перейти,

Ніщо не зможем вдруге відтворити,

І неможливо, що згубили відновити,

Та всупереч снігам розквітнуть квіти!

Тож, як не ми, нехай хоч наші діти

Зуміють шлях до радості знайти..

 

 

Життя красивим бачилось в кіно,

Там все сіяло ясно й променисто,

Та зовсім іншим видалось воно,

Важким, холодним, звивистим й  тернистим.

 

Життя іде, як «принцип доміно»,

Не радощі, а горе за бідою,

Та ми радієм, що воно дано,

І ми радієм, бо ми вдвох з тобою!

 

ПРИСПІВ:

Життя прожить – не поле перейти,

Ніщо не можем вдруге відтворити,

І неможливо, що згубили відновити,

Та всупереч снігам розквітнуть квіти!

Тож, як не ми, нехай хоч наші діти

Зуміють шлях до радості знайти..

 

 

Як божевільний вітер порива,

Спектою улітку жарить небо,

Та іншого життя для нас нема,

Тому боротись за життя нам треба!

 

Багаті ми не кількістю грошей,

Хоча й не найбідніші ми у світі!

Ми живемо для внуків та дітей,

І щоби Україну захистити!

 

ПРИСПІВ:

Життя прожить – не поле перейти,

Ніщо не можем вдруге відтворити,

І неможливо, що згубили відновити,

Та всупереч снігам розквітнуть квіти!

Тож, як не ми, нехай хоч наші діти

Зуміють шлях до радості знайти..