Пiсня душевний спокiй

Владимир Туленко
ПІСНЯ «Душевний спокій»

Музика: ?????
Слова: Володимир Туленко


Мені зозуля років накувала,
Мені ворожка долю нагадала,
Хоч не здійснилося нагадане допоки,
Та вірю я, що проживу щасливі роки,

Бо споглядать лише мені, повірте мало,
Співаю я, та хочу щоб життя співапло!
Зробив для себе один висновок глибокий,
Що допоможе у житті душевний спокій.

ПРИСПІВ:
Душевний спокій у житті ти збережи,
І крізь життя ти пронеси життєвий спокій.
Пройди життєвий шлях до самої межі:
Миная дні, миная місяці та роки!

Пройди життєвий шлях до самої межі:
Миная дні, миная місяці та роки!


Я повернусь до батьківської хати,
Де народився, й  зміг собою стати.
Нехай в житті батьки ніколи не старіють,
Хай за онуків та за діточок радіють!

Не забувайте, що усі живем з боргами,
Любіть свій край, який найкращий самий,
Запам’ятовуйте життєві всі уроки,
До перемоги приведе душевний спокій!

ПРИСПІВ:
Душевний спокій у житті ти збережи,
І крізь життя ти пронеси життєвий спокій.
Пройди життєвий шлях до самої межі:
Миная дні, миная місяці та роки!

Пройди життєвий шлях до самої межі:
Миная дні, миная місяці та роки!