Всi повертаються колись додому...

Клавдия Виноградова 2
             Всi повертаються колись додому.
             I навiть тi,у кого дому вже нема.
             I тi,що повертаються свiдомо,
             I тi,кого повернуть лихо чи журба.

             Нехай давно нема нi стiн,нi даху,
             Нехай стежина терням поросла,-
             Хоч ти герой,щасливий чи невдаха,
             А все-таки прямуєш до свого житла!

             Там завжди є кому тебе чекати.
             Є тi,хто за грiхи не судять звисока:
             Там по всяк час чека на тебе мати,
             Вiтає завжди вiрна батькiвська рука.

             Всi повертаються колись додому.
             Хто подумки,а хто в реальному життi.
             Бо врештi,сенс життя лише у тому,
             Щоб душу вiчну вiд невiри зберегти.