Тикають люды з цього краю..

Павел Горобец 3
  Тiкають люди з цього краю,
  Кудись робить..
  Комусь служити.
  Але ж так хочеться нам вдома,
  Тут..На Вкраiнi своiй жити...

  Не нами пишуться Закони,
  Не нами дiляться прибутки,
  Все для панiв...i мiж панами..
  УБЛЮДКИ...
 
  Нас гнуть..-ми гнемся,
  Нас бь"ють..-Мовчим..
  Все рiдше щиро ми смiемся,
  Хоча в Душi.
  Вже десь кричим..

  Немае Раю в себе вдома,
  В чиi вiддали його руки?..
  Лиш злиднi,злiсть на все,.i втома,
  Що на верхах однi лиш,-
  СУКИ...

  Тiкають люди з цього краю,
  Що мiг би стати для них Раем..
  -Кудись робить,.комусь служити..то може..
  Вийдем на Майдани?,нехай самi вiд нас тiкають..
  Щоб не мiшали нам тут..Жити..

  Бо Бога в них,.давно нема..
  А нащо Влада нам без Бога?
  Вона там тiшиться сама,
  Нас не пускае,.й до порога..

  Багатi й ситi,
  Сидять в коритi..
  I чешуть свого там Мандата,
  Вiд Президента,
  До депутата............

 (2013)