Курличуть в серцi журавлi

Елена Борисенко 5
Проміння сонячне всміхнулось до землі.
Курличуть знову в моїм серці журавлі.
Зажди, кістлява, не гукай мене здаля.
Ще поміж грушами не скопана земля
І чорнобривці не посіяні рясні,
І недоспівані дзвінкі мої пісні.