Засiв увiчнить на землi

Елена Борисенко 5
Говориться, що завжди за добро
Ти лише зла у відповідь чекай,
Та, друже, не зважай, добра зерно
Скоріш навколо себе висівай.

Твій урожай збере чиясь рука,
Щоб вкинути до чорної ріллі.
Через роки, що плинуть, мов ріка,
Засів тебе увічнить на землі.