Дитинко, тиша вже надворi

Катерина Жебровська
Дитинко, тиша вже надворі –
Час засинати…
Єднаються промінням Зорі –
Любов співати…

Дитинко, ясний Місяць-легінь
У високості
Доріжку світлу через Всесвіт
Казками мостить…

Дитинко, ходить Сон по хаті,
Стуляє вічка…
Притихлий запах рути-м’яти –
Духмяна Нічка…

Дитинко, Тато посміхнувся –
Дарує Силу…
Легенько Янгол доторкнувся –
Любові, Миру…

Дитинко, затишок бездонний,
То Мама поряд…
Тепло і ніжність від долоні –
Щаслива Доля…

22.10.2015