Н! чого не зроблено

Александр Герлянд
Н!чого не зроблено,
Н!чого не зароблено,
Та думки мо! сковзають
По тому що не зроблено!

Дивлюсь я назад
Та враз страхаюсь
Що не так мав робить
Не за тим я ганяюсь!..
      сентябрь 2009 г.