Душа вiдкрита

Мила Кирилюк
Душа відкрита – мов криниця –
Ти найдорожче віддаєш…
І плюнуть можуть, і напиться,
Так справжні наміри взнаєш…

Душа відкрита – для розмови…
Говориш ти, з тобою теж…
Та не завжди рівні умови,
Хтось вдягнутий, ти – без одеж…

Душа відкрита – ніби небо…
І сонце, й дощ впаде туди…
Тож відкриватись всім не треба,
Щоби ніхто не наслідив.

24.06.2016