Я буду повторювати друга версiя

Кассандра Римски
Я буду повторювати кожне слово і кожен рух,
Без перерв і затримок, очікування й відпочинку,
Навіть якщо щоночі улітатимеш, наче крук,
Навіть якщо все життя кохатимеш іншу жінку.

Буду читати дітям твої вірші і казки,
Я побудую театри, щоб ти в них навіки міг грати,
Навіть якщо не схочеш спілкуватися більше ні з ким,
Я все одно в першу чергу розберу тебе на цитати.

Де твоє кожне слово - струмінь, який постає з
Плазми, і вишукані жінки та чоловіки довгов'язі -
Незмінні герої твоїх романів і п'єс
Розходяться, мов двигун в реактивній тязі.

Я пригощатиму тебе солодощами та вином,
Реінкарную для тебе будь-яку з твоїх казок, і
Ти назавжди забудеш про всіх своїх інших жінок
І дозволиш мені годинами напиватися твоїм соком.

Якщо треба, пускатиму блискавки, наче Перун,
Якщо треба, поверну час і загублюся привидом поміж інків,
Аби тільки щодня мати змогу повторювати кожен твій рух,
Аби ти вже ніколи в житті не покохав іншу жінку.