Ми загубилися у торговельному центрi

Кассандра Римски
ми загубилися у торговельному центрі
ти пішов шукати сорочку я тусувалася на фудкорті
з мене тоді виходили шматки моєї ж плаценти
після флагіну як наслідок медаборта
ти не дзвонив не радився знав що якщо обиратиму
буду тирити в тебе сорочку ми маємо однаковий розмір
поряд у чеському ресторані жінки пили крушовіце їли ребра та ратиці
і хтозна
чи думали вони про власну статуру
і якщо доведеться вагітніти
до кого вони підуть худнути до дієтологів чи до гуру
й чи не втратять власної гідності
і якщо взагалі без вагітності
то як саме вплинуть на них протизаплідні пігулки
плацента виходила у голові гуркіт
турки
до речі казали мені що завжди ставлять жінкам ковпачки на матку
щоб вони не вагітніли
я насправді не маю й гадки
якщо субота й вечеря з вином і хата уся у свічках
чим займаються вечорами теплими влітку
всі жінки що не мають того ковпачка