Про тебе

Вера Сурикова
Моє натхнення,
Моє кохання,
Моя неволя,
Моє бажання.
Мій свiтлий промiнь,
Моя надiя.
Моя веселка
I- чиста мрiя.
З тобою можу -
Собою бути.
З тобою можу -
Я бiль забути.
З тобою можу -
До зiр злiтати.
Не можу тiльки
Своїм назвати!