Ви Чудовисько?! Рада знайомству!

Катерина Жебровська
Ви – Чудовисько?! Рада знайомству!
Що ж, бувають і гірші личини…
Не звертайте на дивну промову,
Зустріч з Вами – і я, як причинна…

Довгі пасма! Прекрасно! Чудово!
Темні пазурі! Шерсть! Когерентно!
Ваше втілення – свіженьке слово!
Винятковість живе перманентно…

Ви не бійтесь! Я не зловживаю…
Я недавно у Вашому замку,
Але Суть Вашу вже відчуваю…
Ви пробачте мою забаганку…

Квітка – диво! Краса невимовна!
Мої мрії про неї здійснились…
Не насмілився тато відмовить…
Він не винний… Я тут опинилась…

Звісно, дуже незвичний випадок…
Я незвичною також вродилась…
Наполегливість й легкість – у спадок
Від батьків, що дитинку любили…

Ваша зовнішність – то лиш омана…
Я Вас бачу наскрізь – Ви прекрасний…
В серці Вашім загоїться рана…
Схоже, я тут з’явилася вчасно –

Відпрацюємо комплекси Ваші,
Навчимо в собі звіра любити,
Розів’ємо властивості кращі,
З Вами будемо, любий, дружити…

І – без сумнівів прошу! Довіртесь!
Карма – це Вам не зашморг на шиї…
Головне – усвідомлене й мирне
Сприйняття. Не втрачайте надії!

Неминучість і важкість Самсари
Розчиняються в Світлі Любові…
Перехід в Чистоту «тут і зараз»…
Починаємо, друже! Готові?!

20.10.2015