Ще б жити тобi

Виктория Гребенюк Роженкова
Минуло півроку з дня смерті,
А біль не кидає грудей...
Всі радощі горем цим стерті,
Подяка тобі від людей...

Мій братику, добрий, відвертий,-
У пам'яті сміх твій щодня...
Ще б жити тобі, а не вмерти...
В скорботі тепер вся рідня...

Слізьми омиваються рани,-
Нічим не загоїти їх...
Пішов ти з життя дуже рано...
Пробач нас, ріднесенький, всіх...
26 06 2016 р
Вікторія Р