1 березня - Всесвiтня нiч котiв!

Юрий Сафроненко
По паркану кіт мандрує
Та замріяно міркує!
Розпочався зорепад -
Ніч кошачих серенад.
Що ж коханій заспівати?
Що б таке подарувати?
Закохався та незчувся,
Як з паркану навернувся!
Гучно нявкнув милій - Ой!
І почув - Ну ти Г-Е-Р-О-Й!

27.08.2016=GoldKing=