Не належить нiкому

Юля Дереко
Моє серце не належить особі
не тобі і нікому.
Ти у прольоті,
навіки, ніколи.

Я не піддамся твоїй владі,
твоїм не буде ніколи.
Тобі тут не раді,-
моє серце не належить нікому.