Дно

Юля Дереко
В моїх очах ти впав,-
на саме дно.
Злим ти став,-
тобі любити не дано.

Говори "кохаю",-
тільки пошепки.
Емоціям немає краю,
ти такий як і всі-
покидьок.

По іншому і бути не могло.
Ти впав на саме дно.

На саме дно.