Ти будеш знати останн м

Диана Ли Ст
Ти будеш знати останнім,
Що зі мною сталося,
З ким я зосталася,
На кого тепер поклалась я...

Ти будеш знати останнім,
І не тому, що я така вперта
Або ж голова моя вгору задерта,
Бо не бачу, що діється спереду...

Ти будеш знати останнім,
Коли я хворію і хто в мене вмер,
Хто згадав, написав і завмер
В очікуванні відовіді від мене.

Ти будеш знати останнім
І не тому, що я так того захотіла,
/Насправді б віддала всю душу й тіло/
А лиш тому, що тобі всеодно...

Поверни мені серце, благаю,
Бо без нього навіть болю не відчуваю.