Як себе любити?

Людмила Семичева-Рехлицкая
ОТВЕТ НА СТИХОТВОРЕНИЕ
                "ІЗ РУК ТВОЇХ ОТРУТУ ВИПИТЬ ЛАДЕН"
   

                Із рук твоїх отруту випить ладен,
                Щоб вгамувати цей душевний біль.
                Лиш не кажи, що настрою підвладен,
                І що лукаво сиплю в рану сіль.

                І сіль потрібна. Як без неї жити,
                Коли все прісне, сіре і безлике?
                Ти посміхнись, -- це горе невелике, --
                І знов навчись в собі себе любити.


                Свидетельство о публикации №241145 от 1 июля 2016 года

                Автор: ullad1On-lin

     ЯК  СЕБЕ  ЛЮБИТИ?

     Людмила Семичева

СЕБЕ ЛЮБИТИ? ЯК ЖЕ ЦЕ ЗРОБИТИ?
ТАК ЗВИКЛИ ВСЕ ЖИТТЯ IНШИМ ДАРИТИ,
КОЖНУ ХВИЛИНУ ДIТОЧОК СВОIХ ЛЮБИТИ.
ТАК НЕ НАВЧИЛИСЬ МИ ДЛЯ СЕБЕ ЖИТИ.

ДУШЕВНИЙ БIЛЬ! ТИ ДЕСЬ ЙОГО ПОДIНЬ!
НЕ ТРЕБА ПИТИ ГИДКОI ОТРУТИ!
ТИ КРАЩЕ ПОМАНДРУЙ У ДАЛЕЧIНЬ
ТА ВИПИЙ НАСОЛОДИ МЬЯТИ-РУТИ!