Кохай

Галина Печерских
Кохай її, щодня кохай,
Бажай її щоночі.
В обіймах ніжних потопай.
О, пестощі жіночі!

Кохай її, щодня кохай,
Немов востаннє, чуєш?
Вона чарівна, наче рай,
Солодка така суміш.             

Кохай її, щодня кохай,
Бажай її щоночі.
Смакуй та пий, немовби чай,
Оті вуста жагучі!