Сценар й

Сергей Элль
Я пам'ятаю день коли зустрілись
З тобою ми на раннішній зорі,
Коли сиділи каву вранці пили
Та тихо говорили солов'ю.

А він співав пісні далекі
І келих старий дядько підіймав,
І всеж співала ти мені зозулька,
Що скоро час великих змін прийде!!!

І він прийшов буквально зразу
Я обнімав тебе в гаю
І збудував сценарій мрії
Поклавши зіроньку свою!!!