Партнер у чорному

Иннес Тихонова
Дозвольте запросити Вас на танець?
Партнер у чорному чекає вже давно.
Та під ногами прірва, а не паркету глянець,
По якій кров стіка червона, як вино.

Пристрасне танго чи балетна сцена -
Неминучий цей танець для Вас.
На лезі ножа чи під револьвером -
Партнер обирає місце і час.

Він професійно виконує па,
Уміло кружляє над прірвою,
Не залишаючи шанс на життя,
А танець є останньою втіхою.