Порошки 8

Нюша Анисимова
Хто нэ скачэ
**************
нэма дурных на Украини
розумных тэж мабуть нэма
скакалы довго та всэ бачыш
дарма
****

Интэграция
***********
 мы интэгруемо в Европу
и визы нэ потрибно нам
 в викно Пэтра так гарно выдно
фиг вам
****

Комп'ютэр
**********
включыла я свий комп'ютэр
на кнопочку вкыл натысла
а кнопочку выкл нэ знайшла
завысла
****
2.07.16
#+
Рукопись