Битва равных на Евро-2016 укр. язык

Пётр Лавренчук
Двобій рівних на Евро-2016

Зустріч титанів,-гідних фіналу,
Футболісти мали переможні амбіції,
Давно ми такого дійства-гри чекали-
Щоб "заварити" свої футбольні ємоції.

Пивовари з землі баварських сардельок,
Проти римлян, з "країни телят"
Змагання особистостей:Буфон та Нойер,
Це дійство,одне з найкращих футбольних свят.

Хтось скаже:"Мало красивих моментів"
Позиційно ходили "пішки" по полю
У Льова і Конте було достатньо аргументів,
Та футболісти обох команд герої.

Збірна Німечини як часовий годинник,
Збірна Італії чудово оборонялась,
Коли Озіл забив свій чудовий "голик"
Від Пануччі "пеналька вкотилась".

Перемагає той,хто бореться до кінця,
Віданих Фортуна по голівці гладить,
Хвалимо німецьку молодь та Нойєра-молодця,
Великий Буфон залишив добру память.

Дякуємо за футбольне европйське свято,
Німцька збірна рушае до евро-фіналу,
Будемо цікавої гри від фіналістів чекати -
І радості та ємоцій буде для всіх чимало