Два рiзних свiти

Оксана Днистран
Два різних світи – сумісні емоції,
Долаються сумніви, пишуться лоції:
Мілини відмічені і рифи коралові,
Зусилля вкладаються в карти танталові.

Два різних світи зливаються пристрасно,
Як хвиля із берегом – просто й без висновків,
Піщинки з водою збиваються шейкерно
У танець єднаючий тангово-брейковий.