21 стол ття

Настасья 08
Ми самі створюємо світ..
Той світ, в якому ми живемо,
в якому віримо про світлість почуттів,
з якого досвід ми беремо.

На помилках вчимося жити,
не вчинками доводимо любов.
І час вже не такий як був раніше,
і люди всі змінилися немов.

Ці соцмережі спотворюють життя,
і діти всі живуть немов у рабстві...
Не знають сенсу справжнього життя,
ростуть серед брехні й в лукавстві.

Живіть, Творіть, Всміхайтесь,
Кохайте, Вірьте в чудо і Цвітіть.
Життя єдине не втрачайте,
цінніть його і бережіть!.