Вiн добрий

Наталья Светлая 7
Він добрий, Він люблячий, Бог наш,
І знає про нас Він усе.
І Слово Його благодаті
Для людства надію несе.

Як добре повірити в Нього,
Любити і вірними буть
Йому абсолютно у всьому,
І Божий Закон не забуть.

Вивчайте ви Біблію, люди,
По Божому Слову живіть,
Свідкуйте про Господа всюди,
Любов'ю Його дорожіть.

Хай прикладом стане для вас
Характер Іісуса Христа.
Спішіть, бо проб'є скоро час -
Закриються в Небо врата.