Сиро вальс

Ваграм Назарян
Те кисалуйс , те кисамут.
Астхернен пайлплум анпуйт.
Еркнки так, сираарвац
Хостованумен сер мимянц.
Зуйгере нор зуйгере hин
Лсумен им айс мехедин
Гркахарнвум ев змайлвум
Сиро айс парнен мишт парум

Кркнерг

Пар, пар, пар, сиро hамар.
Тох hнчи, ергн андадар.
Сиртт тох мишт кисабац.
Вор кез згас сираарвац

Лини гишер, те ереко
Серенаднер лусни нерко.
Згацмункнеров , мардик лецун.
Сиро хоскернен шарадрум.
Амен ропе амен варкян
Лини айги, те шатрван
Еревани похоцнерум,
Сиро айс Валснен мишт парум