Давай

Юля Дереко
Давай збережемо, відпустимо,
забудемо і пропустимо.

Давай не ламати,-
що намагалися побудувати.

Давай візьмемо все в свої руки,
відпустимо тугу і муки.

Давай збережемо палке кохання,
забудемо біль розчарування.

Давай пропустимо все мимоволі,
ти і я,-
ми довіримось долі.