Лелеки

Екатерина Олейникова 2
В синім небі із далека,
в рідний край летять лелеки.
Та й несуть краплини сонця,
Щоб світило нам в віконця.
Та й несуть краплі водиці,
Повні щоб були криниці.
Ой1 Із далеку, далека,
Пісню нам несуть лелеки,
Що лунає, мов зітхання,
Про дівочєє кохання...
Про дівочу вроду красну,
Мов те сонце в небі ясне...