вже липень

Александр Ярошевский
вешта та вешта
вище від решти
мінливе згодом
посоння червня

що світом цілим
розкішним  милим
ллє літо лагідне
сяйво доспіле

де все що треба
є просто неба
частує небом -
від сонця хлібом