Ты скажи мне... Юрий Малыгин -Поднебесный

Радко Стоянов 2
     Ты скажи мне-Мой любимый.
     Тихим шёпотом весны.
     Двери тихо отвори мне,
     Шумом я приду листвы.
     Ярким солнцем на рассвете
     Ослеплю твой нежный взгляд.
     Я тебе,одной на свете,
     До безумства буду рад.

     И назвав меня-Любимый
     К сердцу нежно ты прижми
     Я с тобою,быть счастливым
     Так хочу,лишь не гони.
     Дай мне руку на удачу
     Чтоб в любовь поверил я.
     По ночам опять я плачу
     Рядом нет,увы, тебя.

ТИ КАЖИ МИ…
Превод: Радко Стоянов
   
Ти кажи ми – „Мой любими“
с шепот тих на пролетта.
Двери тихо отвори ми,
идвам с пролетни листа.
С ярко слънце на разсвете
твоя взор ще ослепя.
Аз на теб, една на свете,
до безумство ще съм рад.

Казвайки на мен „Любими“,
до сърце ме притисни.
Аз и ти ще сме щастливи,
само ти не ме гони.
Дай ръцете за удача –
да повярвам в любовта.
Нощем аз отново плача -
редом няма т в света.