Duch naplyw mowy

Геннадий Тычина
Wiatr -
       kolysac sie korone,
Drzewo kolysac  miesnie!
Ich wzrost 
       niemozliwe bez wiatru
Ich ruch -
          rzeka -
                 galezi brzegi)))...




07.07.2016