Кохання мить, як сонячне промiння...

Геннадий Сивак
Кохання мить, як   сонячне проміння,
Зігріває  душі і серця,
Знай воно від Бога повеління,
  Долю   добувати  до  кінця.

Нам  воно  народжує зірниці,
Наближає сподівання час,
Тоді щастя  буде  у     світлиці,
Коли радість близько біля нас.

У любові  прихощі   жіночі,
Посмішки ласкаві  на лиці,
 Де  музики грають серед ночі,
Там  танцюють гарно молодці…

Ми цілуємо  вуста жіночі,
Бо вони солодкі і смачні,
Небо для коханих напророчить,
Провістить  казково  навесні.

Що ми варті люди  без кохання?
Бій сердець, та настрій у житті,
Мить, коли збуваються бажання,
Кращого чуття нам не  знайти…

Автор  Геннадій  Сівак.
2 липня  2016 року.