Price of Bride

Джинн Толик
Look, my Black Bride, in tide of time -
The whispers follow like a crime
With hand are colored in red,
With all nightmares in your head.
You look so nice before sunrise,
Im in the cell, trapped in the ice,
What you decide to do? Surprise?
Stop killing me! Tell me your price!

09\07\16

В поток времени глянь, моя Черная Невеста -
Шепот ползет прямо как преступление..
С руками выкрашенными в красный,
Со всеми ночными кошмарами в голове.
Ты так мила перед восходом,
А я как в клетке, скован в лед,
Что ты решила? Быть сюрпризу?
Перестань мучать меня, и цену свою назови!