Я вечнасць прызаву...

Валентина Владова
Я вечнасць прызаву ў сведкі
Свайму каханню.
Няхай жа збудуцца ўрэдку
Мае жаданні.

Ды многага не папрашу -
Мне дайце крылы.
Мой Бог, даруй, даруй, грашу.
Цябе б заўжды любіла.