Стреса С. Тисдейл, пер. с англ

Люфед
      Луна поднимается над холмом,
         Желтый цветок,
      Озеро - мечтательная невеста,
         Чей близок срок.

      Красота наполнила душу мою
         Выше краев,
      Она полна, как озеро,
         Вышедшее из берегов.

              Stresa
                S. Teasdale
      The moon grows out of the hill
         A yellow flower,
      The lake is a dreamy bride
         Who waits her hour.

      Beauty has filled my heart,
         It can hold no more,
      It is full, as the lake is full,
         From shore to shore.