Люди i влада

Георгий Грищенко
Проклинають люди владу
І свою Верховну Раду,
Довели до зубожіння,
А себе до ожиріння,
Вже кінчається терпіння,
Владу вирвемо з корінням.

На народ щоб працювали
Й зубожіння би долали
Поважали б люди владу
І свою Верховну Раду,
Хоч би й мала одну ваду –
Потриматись за посаду.
14.07.16.